Kennismaken? Bel 06 5378 7438

Organisatie

Samen werken wij aan uw welzijn

In Nieuw Akerendam is een algemeen manager die samen met de servicecoördinatoren werkt aan het welzijn van de bewoners. Ieder vanuit zijn eigen taak en verantwoording.

 

Veiligheid, samenhang en samen zijn,

zowel binnen als buiten dat bieden wij u graag. Om dat te bereiken is er dagelijks een van onze servicecoördinatoren aanwezig. De servicecoördinator is de aanspreekpersoon voor alle bewoners. In geval van nood kunt u haar/hem mobiel bereiken of via het video intercomsysteem in uw appartement.

Bij ziekte zal zij/hij (medische) hulp organiseren, familieleden waarschuwen en als dat nodig is de thuiszorg inschakelen. Maar ook met andere praktische vragen kunt u haar/zijn hulp inschakelen.

 

De servicecoördinatoren zijn intensief betrokken

bij de bewoners van Nieuw Akerendam. Zij kunnen behoefte aan hulp signaleren en schakelen deze dan in. Dit in nauw overleg met u als bewoner, en eventueel uw kinderen en/of anderen. Bij afwezigheid van de servicecoördinator kunt u bellen met onze telefonische bereikbaarheidsdienst. 

Wat kunt u nog meer verwachten van de servicecoördinatoren:

hulp bij het organiseren van activiteiten, een goede introductie van nieuwe bewoners, en dagelijks lopen zij verschillende 'veiligheidsrondes' door het gebouw.

 

Naast de servicecoördinatoren en manager treft u nog andere medewerkers  aan:

  • Schoonmaakmedewerkers: zij houden de algemene en verkeersruimten schoon.
  • De hovenier: hij onderhoudt de groenvoorziening rondom de gebouwen.
  • Een technisch medewerker: deze is elke vrijdag aanwezig.

 

Samen werken wij aan uw welzijn.